PROGRAMMA TRUCKFESTIJN BALKBRUG 2017

Vrijdag 7 juli

vanaf 07.00 uur   Start marathonuitzending Strobaal FM
De regionale piratenzender Strobaal FM houdt een marathonuitzending rechtstreeks vanaf het feestterrein.

17.00-22.00 uur   Aankomst chauffeurs / vrachtauto's

21.00-01.00 uur   Q Music 'De Foute Party'
Al ruim 10 jaar is fout een fenomeen in Nederland! Sinds Q Music in 2005 begon met het Foute Uur, is het dagelijkse uurtje tussen 9 en 10 's morgens uitgegroeid tot het populairste uur van de dag. Bij iedereen, van jong tot oud. Tijdens 'De Foute Party' op Truckfestijn Balkbrug kun je naar deze vele 'foute' hits luisteren!

 

Zaterdag 8 juli

doorlopend           Marathonuitzending Strobaal FM
De regionale piratenzender Strobaal FM houdt een marathonuitzending rechtstreeks vanaf het feestterrein.

07.00-10.00 uur   Aankomst chauffeurs / vrachtauto's

10.00 uur             Opening Truckfestijn Balkbrug door de voorzitter

10.00-17.00 uur   Minitruckers
De Minitruckers geven je een kijkje in de chauffeurswereld van bovenaf. Hun op schaal gemaakte, radiografisch bestuurbare, vrachtwagens staan garant voor veel kijkplezier!

10.00-17.00 uur   Rondrit kinderen (brandweer en Viskaal Transport)

10.00-17.00 uur   'Try the Truck' - Van Buuren Opleidingen
Een gratis rijles van Van Buuren Opleidingen in een vrachtauto, zodat je zelf kunt ervaren hoe het is om een chauffeur te zijn. Voor de ervaren chauffeurs is er ook de mogelijkheid om een ritje met een LZV te maken.

10.00-17.00 uur   Kinderspeelplaats
Voor de kinderen zijn er naast de rondrit verschillende activiteiten zoals de brandweerslide-glijbaan van 28 meter, krokodil-springkussen, schminken, Bumperball's voetbal met boarding enz.

10.00-23.00 uur   Kermis

13.00-15.00 uur   Scars (hoofdtent)
Scars is een coverband voortgekomen uit een doorstart van de band Stitches. De band speelt rock uit de tijd dat je je elpee's nog draaide op je zolderkamertje tot aan recente rockmuziek die in de hitlijsten staan of daar een plek verdienen. De band beslaat hiermee een aantal decennia aan rock muziek en dit maakt Scars een band voor een breed rockpubliek.

15.00-18.00 uur   Van Deele (hoofdtent)
'Van Deele' is een verbastering van het Drents gezegde 'Volk van de deele' wat asociaal volk/tuig betekent. Van Deele speelt energieke boerenrock met covers, bekende rocknummers met eigen teksten en volledig eigen werk. Van Deele heeft slechts 1 doel: "Schik maken met elkaar in elke kroeg, tent, festival of welke gelegenheid dan ook!"

18.00-19.30 uur   BBQ voor chauffeurs, sponsoren en vrijwilligers

18.00-01.00 uur   DJ Erik Docter (hoofdtent)

21.00-01.00 uur   Melrose (hoofdtent)
Energiek, super-muzikaal, sensationeel, spraakmakend... en mede daardoor al jaren een topformatie in Nederland en omstreken! Melrose houdt al jarenlang het Nederlandse publiek in de ban met een muziekshow vol covers omgeven door absurdistisch totaaltheater met een vleugje satire. Een multimediaal spektakel vol theater, slapstick, Special FX, laser- en lichtshows dat alle zintuigen prikkelt. Melrose moet je een keer meegemaakt hebben!!!

21.00-01.00 uur   Spelbrekers & Martin Dams (piratentent)
De Spelbrekers zijn een muzikaal duo met liefde voor echte piratenmuziek. Hun repertoire bestaat dan ook alleen maar uit muziek van dit genre. Martin Dams zingt al sinds zijn 15e en is ondertussen een gevestigde naam in de Nederlandse artiestenwereld.

 

Zondag 9 juli

10.00-15.30 uur   Rondrit kinderen (brandweer en Viskaal Transport)

10.00-15.30 uur   Kermis

10.00-15.30 uur   Kinderspeelplaats
Voor de kinderen zijn er naast de rondrit verschillende activiteiten zoals de brandweerslide-glijbaan van 28 meter, krokodil-springkussen, schminken, Bumperball's voetbal met boarding enz.

10.00-17.00 uur   Minitruckers
De Minitruckers geven je een kijkje in de chauffeurswereld van bovenaf. Hun op schaal gemaakte, radiografisch bestuurbare, vrachtwagens staan garant voor veel kijkplezier!

11.00-15.00 uur   'Vertical Bike'-wedstrijd
Fiets op een mountainbike zo snel mogelijk verticaal omhoog en win € 250,-! Lees meer onder 'Nieuws'.

14.00-15.30 uur   Bar & Booz
En dan nu iets compleet anders! Tenminste... voor de vier bandleden van Bar&Booz. Met de roots in de vol versterkte top 100 rock covers zijn ze een voor hen nieuwe weg ingeslagen, de weg van de semi akoestische muziek. Niet langer luidbrullende gitaren, beukende drums en scheurende toetsen. De covers worden nu uitgevoerd met de akoestische gitaar en piano als middelpunt, ondersteund door drum en bas. De set varieert van singer-songwriter tot pop- en rocknummers, van classics tot hedendaags. Met zorg samengesteld zodat ze binnen de grenzen van de semi-akoestiek nog steeds alle registers open kunnen trekken en een feestje kan bouwen!

15.30-16.00 uur   Prijsuitreikingen / Afsluiting Truckfestijn Balkbrug door de voorzitter
De prijzen van de 'Mooiste Truck'-verkiezing en de 'Vertical Bike'-wedstrijd worden uitgereikt. Heb je meegedaan? Zorg dan dat je hierbij aanwezig bent, zodat je als je gewonnen hebt, je prijs in ontvangst kunt nemen. Na de prijsuitreikingen wordt Truckfestijn Balkbrug afgesloten met een woordje van de voorzitter en instructies voor de mensen en chauffeurs om het festijn ook veilig te kunnen afsluiten.

einde 16.00 uur   Strobaal FM
De regionale piratenzender Strobaal FM houdt een marathonuitzending rechtstreeks vanaf het feestterrein, deze eindigt om 16.00 uur.

Locatie: Balkbrug
Adres: Hoogeveenseweg 38
Plaats: Balkbrug

Info: balkbrugstruckfestijn@hotmail.nl