NIEUWS

INSCHRIJFAVOND: 17 maart @ Café De Kroeg Balkbrug

Nog even en dan is het zover; de inschrijfavond voor de chauffeurs bij Café De Kroeg! Op zaterdagavond 17 maart van 19.00-22.00 uur kun je jezelf met je vrachtauto inschrijven, zodat je verzekerd bent van een plekje tijdens de 7e editie van Truckfestijn Balkbrug! Wees er op tijd bij, voorgaande jaren is gebleken dat de kaartverkoop snel gaat! En het is ook nog eens voordeliger; tijdens de inschrijfavond kost een kaart € 70, daarna wordt dit € 80,-

Wat je allemaal krijgt voor deze inschrijving/€ 70,-? Het volgende;
- Het gehele weekend toegang tot het feestterrein voor 2 personen (chauffeur + bijrijder) met 1 vrachtauto
- Ontbijt voor 2 personen op de zaterdag- en zondagochtend
- 2 BBQ-pakketten voor de BBQ op zaterdagavond
- 15 consumptiemunten
- Een goed gevulde goodiebag
- Een weekend vol entertainment!

PS: er is een mogelijkheid om te pinnen tijdens de inschrijfavond!

 

VERSCHILLENDE BANDJES TREDEN OP

Truckfestijn Balkbrug 2017 wordt weer 1 groot feest vol gezelligheid, activiteiten en vrachtauto's. Maar ook muziek hoort er natuurlijk bij! Op vrijdagavond begint het festival met de Foute Party van Q Music en op zaterdagavond treedt Melrose op. Energiek, super-muzikaal, sensationeel en spraakmakend staat er op hun website te lezen, dus ook dat belooft een groot feest te worden! Maar ook overdag treden er verschillende bandjes op. 

Scars | zaterdag | 13.00 - 15.00 uur
Scars is een coverband voortgekomen uit een doorstart van de band Stitches. De band speelt rock uit de tijd dat je je elpee's nog draaide op je zolderkamertje tot aan recente rockmuziek die in de hitlijsten staan of daar een plek verdienen. De band beslaat hiermee een aantal decennia aan rockmuziek en dit maakt Scars een band voor een breed rockpubliek.

Van Deele | zaterdag | 15.00 - 18.00 uur
'Van Deele' is een verbastering van het Drents gezegde 'Volk van de deele' wat asociaal volk/tuig betekent. Van Deele speelt energieke boerenrock met covers, bekende rocknummers met eigen teksten en volledig eigen werk. Van Deele heeft slechts 1 doel: "Schik maken met elkaar in elke kroeg, tent, festival of welke gelegenheid dan ook!"

Bar and Booz | zondag | 14.00 - 15.30 uur
En dan nu iets compleet anders! Tenminste... voor de vier bandleden van Bar&Booz. Met de roots in de vol versterkte top 100 rock covers zijn ze een voor hen nieuwe weg ingeslagen, de weg van de semi akoestische muziek. Niet langer luidbrullende gitaren, beukende drums en scheurende toetsen. De covers worden nu uitgevoerd met de akoestische gitaar en piano als middelpunt, ondersteund door drum en bas. De set varieert van singer-songwriter tot pop- en rocknummers, van classics tot hedendaags. Met zorg samengesteld zodat ze binnen de grenzen van de semi-akoestiek nog steeds alle registers open kunnen trekken en een feestje kan bouwen!

 

DOE OOK MEE AAN DE 'VERTICAL BIKE'-WEDSTRIJD EN WIN € 250,-!!Deelnemers van Vertical Bike zitten op een mountainbike en fietsen OMHOOG!! Hoe sneller men trapt, hoe sneller men op 12 meter hoogte komt. Een goed zichtbare tijdsdisplay laat de toeschouwers zien hoe lang de deelnemer er over doet. De Vertical Bike combineert hoogtevrees en sportieve inspanning tot een hele leuke attractie. Minimale lengte voor deelname is 160 cm.

Truckfestijn Balkbrug organiseert een 'Vertical Bike'-wedstrijd op zondag 9 juli van 11.00 - 15.00 uur: zet de snelste tijd neer en win € 250,-!! De winnaar wordt bekend gemaakt om 15.30 uur in de hoofdtent op het festivalterrein.

 

ENTREEPRIJZEN 2017

Vrijdag 7 juli > 20.00 - 01.00 uur > € 10,-
Zaterdag 8 juli > 10.00 - 18.00 uur > € 2,-
Zaterdag 8 juli > 18.00 - 01.00 uur > € 10,-
Zondag 9 juli > 10.00 - 16.00 uur > € 2,-
Gehele weekend entree (excl. BBQ) > € 20,-

 

INSCHRIJFAVOND: 4 maart @ Hotel-Eetcafé d'Olde Heerd

Nog een paar dagen en dan is het zover; de inschrijfavond voor de chauffeurs bij Hotel-Eetcafé d'Olde Heerd! Op zaterdagavond 4 maart van 19.00-22.00 uur kun je jezelf met je vrachtauto inschrijven, zodat je verzekerd bent van een plekje tijdens de 6e editie van Truckfestijn Balkbrug! Wees er op tijd bij, voorgaande jaren is gebleken dat de kaartverkoop snel gaat! En het is ook nog eens voordeliger; tijdens de inschrijfavond kost een kaart € 70, daarna wordt dit € 80,-

Wat je allemaal krijgt voor deze inschrijving/€ 70,-? Het volgende;
- Het gehele weekend toegang tot het feestterrein voor 2 personen (chauffeur + bijrijder) met 1 vrachtauto
- 2 BBQ-pakketten voor de BBQ op zaterdagavond t.w.v. € 20,-
- 20 consumptiemunten t.w.v. € 44,-
- Ontbijt voor 2 personen op zaterdag- en zondagochtend
- Een goed gevulde goodiebag
- Een weekend vol entertainment met o.a. Q-Music 'De Foute Party' en Melrose (verdere bands zijn we nog mee in overleg)!

PS: er is een mogelijkheid om te pinnen tijdens de inschrijfavond!

 

'STERKSTE TEAM'-WEDSTRIJD OP ZONDAG 10 JULI > Doe ook mee!!

Na 3 edities van de 'Sterkste Chauffeur'-wedstrijd is er vorig jaar gekozen voor een vernieuwde opzet van deze wedstrijd; de 'Sterkste Team'-wedstrijd. Ook tijdens deze editie kun je je als team gaan bewijzen! Tijdens een touwtrekwedstrijd tussen verschillende teams zullen we bepalen wie zich het 'Sterkste Team' van Truckfestijn Balkbrug 2016 mag gaan noemen!

DOE OOK MEE!
Geef je team (maximaal 5 personen per team) op voor zondag 10 juli 12.00 uur via balkbrugstruckfestijn@hotmail.nl en strijd mee om de titel!

 

LOW 'N SLOW MEISTER 'SMOKER BBQ' > Eet jij ook gezellig mee?!

De enige echte Low 'N Slow Meister 'Smoker BBQ' komt op zaterdagavond 9 juli van 18.00 t/m 19.30 uur tijdens de chauffeurs-BBW het vlees bereiden! Deze mega hybride BBQ heeft heerlijke vleesgerechten op het menu staan; Pulled Pork, Wagenwiel, Chicken Filet en Spareribs! Met lekkere salades en stokbrood erbij zal dat goed gaan smaken!
Maar deze BBQ is niet alleen voor chauffeurs en genodigden, iedereen mag hierbij zijn! Wel moet je je van tevoren opgeven zodat wij een BBQ-bon voor je klaar kunnen leggen bij de bar in de hoofdtent. Met deze bon kun je de gerechten ophalen. Meld je voor 3 juli a.s. aan via bbq@koggelverhuur.nl

Kosten per BBQ-bon: € 12,- (te betalen aan de bar in de hoofdtent)
Dit is exclusief onze entreeprijs, zie prijzen hier verderop op de pagina.

 

LIVE COOKING OP VRIJDAGAVOND 8 JULI > Eet jij ook gezellig mee?!

Vrijdagavond 8 juli staat er een heerlijke maaltijd voor jou klaar in het Truckersrestaurant! Van 18.00 tot 22.00 uur worden er overheerlijke maaltijden met schnitzels en gehaktballen bereidt. Terwijl jij zit te eten zie je de eerste vrachtauto's het feestterrein van Truckfestijn Balkbrug opkomen. En natuurlijk kun je vanaf 21.00 uur meedansen op de vele 'foute' hits van Q Music 'De Foute Party'!

Wel moet je je voor de maaltijd opgeven voor 3 juli a.s. via livecooking@koggelverhuur.nl.

Kosten per maaltijd: € 12,50 (te betalen bij het Truckersrestaurant)
Dit is exclusief onze entreeprijs, zie prijzen hier verderop op de pagina.

 

ENTREEPRIJZEN 2016

Vrijdag 8 juli > 20.00 - 01.00 uur > € 5,-
Zaterdag 9 juli > 10.00 - 18.00 uur > € 2,-
Zaterdag 9 juli > 18.00 - 01.00 uur > € 10,-
Zondag 10 juli > 10.00 - 17.00 uur > € 2,-
Gehele weekend entree (excl. BBQ) > € 15,-

 

STROBAAL FM MARATHONUITZENDINGDe regionale piratenzender Strobaal FM gaat tijdens Truckfestijn Balkbrug 2016 een marathonuitzending houden rechtstreeks vanaf het feestterrein! Ze starten vrijdagochtend 8 juli om 06.00 uur en gaan door tot zondag 10 juli om 17.00 uur. Er is een speciale tent voor hun van waaruit ze gaan uitzenden. Met vele piratenhits staat Strobaal FM garant voor een ontzettend gezellig feest!

 

GLOEIENDHETE PRIMEUR @ TRUCKFESTIJN BALKBRUG!De enige echte Low and Slow Meister 'De Smoker' komt op zaterdagavond tijdens de chauffeurs-BBQ het vlees bereiden!! Deze mega hybride bbq bestaat uit een reverse flow smoker en grill. De smoker is opgebouwd uit verschillende onderdelen, zoals een watertank van 5 meter lang met een diameter van 1,35 meter, een vuurbox en een rook- en grillgedeelte van samen zo'n 3,5 meter. Om het geheel te kunnen vervoeren is er zelfs een speciale trailer gebouwd waar 'De Smoker' op staat. 

Dat zal goed gaan smaken chauffeurs!!

Kijk op www.lowandslowmeister.com voor meer informatie

 

BEDANKT VOOR HET STEMMEN!In één woord; SUPER!! Alle leden van de Rabobank die tijdens de Rabobank Clubkas Campagne #VVS 2016 op ons hebben gestemd > bedankt!! Dankzij jullie hebben wij dit mooie bedrag van € 424,28 vanavond in ontvangst mogen nemen. Dit gaan wij uiteraard goed besteden aan hét mooiste evenement van Balkbrug!
Kom ook op 8, 9 en 10 juli naar dit mooie feest waarop jullie gestemd hebben!!

 

INSCHRIJFAVOND: 5 maart 2016 @ Café De KroegNog een kleine week en dan is het zover; de inschrijfavond voor de chauffeurs! Van 19.00-22.00 uur kun je jezelf met je vrachtauto inschrijven, zodat je verzekerd bent van een plekje tijdens de 5e editie van Truckfestijn Balkbrug! Wees er op tijd bij, voorgaande jaren is gebleken dat de kaartverkoop snel gaat! En het is ook nog eens voordeliger; tijdens de inschrijfavond kost een kaart € 70, daarna wordt dit € 80,-

Wat je allemaal krijgt voor deze inschrijving/€ 70,-? Het volgende;
- Het gehele weekend toegang tot het feestterrein voor 2 personen (chauffeur + bijrijder) met 1 vrachtauto
- 2 BBQ-pakketten voor de BBQ op zaterdagavond t.w.v. € 20,-
- 20 consumptiemunten t.w.v. € 44,-
- Een goed gevulde goodiebag
- Een weekend vol entertainment met o.a. Q-Music 'Het Foute uur', Papa di Grazzi, Hippie Tunes, Kisjeskearls en Jhonny and the Rockers!

Voor de chauffeurs die naar de inschrijfavond bij Café De Kroeg komen en zich inschrijven hebben we daarnaast nog een leuke actie;
wij verloten tijdens de inschrijfavond namelijk 2 Weekendkaarten t.w.v. € 20,-!!
Dat betekent dat je naast je bijrijder nog iemand mee kunt nemen naar het feestweekend. Deze persoon heeft dan ook het gehele weekend toegang tot het feestterrein en de BBQ op zaterdagavond.

PS: er is een mogelijkheid om te pinnen tijdens de inschrijfavond!

 

CLUBKAS CAMPAGNE - RABOBANK VAART & VECHTSTREEKTruckfestijn Balkbrug gaat meedoen aan de Clubkas Campagne van Rabobank Vaart & Vechtstreek. De Rabobank heeft voor dit jaar € 110.000,- ter beschikking gesteld voor sponsoring van stichtingen en verenigingen. Leden van de bank ontvangen elk 5 stemmen van de Rabobank en mogen deze verdelen onder de deelnemende stichtingen en verenigingen. Deze stemmen zijn geld waard. Alle uitgebrachte stemmen worden geteld en daarmee wordt de waarde van elke stem bepaald. Wij als Truckfestijn Balkbrug moeten daar uiteraard wel wat voor doen; ons evenement promoten zodat je als lid van de Rabobank op ons kunt stemmen. in het kort komt het hier op neer: HOE MEER STEMMEN, DES TE MEER GELD! Dit gaan wij natuurlijk inzetten voor de jubileum-editie van Truckfestijn Balkbrug > dit jaar 5e editie!

Help ons ook mee!
Natuurlijk kun jij ons ook helpen om mee te dingen naar dit sponsorgeld! Heb jij een rekening bij Rabobank Vaart & Vechtstreek? Dat is al mooi! Alleen betekent dit niet automatisch dat je dan ook lid bent van de bank. Maar dit kun je wel worden; binnen 1 minuut en zonder kosten en verdere verplichtingen. Via onderstaande link ga je rechtstreeks naar de website van de Rabobank waar je lid kunt worden. 
LET OP: dit kan tot 12 februari, dus wees er snel bij!!!

https://www.rabobank.nl/particulieren/klantenservice/ik_wil_lid_worden_van_de_rabobank_formulier

Vervolgens krijg je rond 10 maart het stembiljet thuis gestuurd waarmee je je stemmen kunt uitbrengen. Ieder lid krijgt 5 stemmen, waarvan je maximaal 2 stemmen op dezelfde stichting of vereniging mag inzetten. Stem dan op Truckfestijn Balkbrug!! Stemmen kan tot 24 maart, daarna wordt er bekend gemaakt welke bedragen er uitgedeeld gaan worden.

 

LIVE COOKING - VRIJDAGAVOND 10 JULI

Op vrijdagavond 10 juli 2015 kun je gezellig aanschuiven tijdens het buffet met Live Cooking. Van 18.00 tot 22.30 uur zullen er in het Chauffeurscafé in de feesttent verschillende gerechten voor je klaar staan en is er live muziek van diverse artiesten. Wil jij ook aanschuiven en Truckfestijn Balkbrug 2015 met een gezellige avond beginnen?! Meld je dan aan voor woensdag 8 juli! Stuur een sms naar 06-30729229 of mail naar info@koggelverhuur.nl. Vermeld hierin je volledig naam en telefoonnummer en het aantal personen. Kosten: € 12,50 p.p.

 

MEDEDELINGEN VAN HUISHOUDELIJKE AARD

Om het festijn voor iedereen veilig en gezellig te houden, ontkomen we als organisatie niet aan een aantal huisregels. Hou je aan deze regels en zorg samen met ons voor een mooi, maar ook veilig festijn!
Volg aanwijzigingen altijd op van organisatie, verkeersregelaars, beveiliging en verdere daarvoor bevoegde personen op het terrein en in de directe omgeving.
- Neem geen eigen drank mee; alles wat wordt aangetroffen nemen we in beslag en noteren we. Onze cateraar zal zorgen voor voldoende vocht om de dorst te lessen!
- Onder de 18 jaar geen alcohol.
- Consumpties betalen kan alleen met munten, deze zijn alleen geldig tijdens het festijn en gekochte munten worden niet teruggenomen.
- U kunt bij de entree en op het terrein gefouilleerd worden, werk hieraan mee, anders kunnen we u de toegang weigeren of van het terrein verwijderen.
- Draai geen eigen muziek, wij zullen zorgen voor een gevuld muzikaal programma! Tussen de bands door zal een DJ graag je verzoeknummers draaien.
- Als chauffeur ben je natuurlijk trots op je eigen vrachtauto, maar laat je vrachtauto lekker staan op zijn plek, start hem niet tijdens het festijn en toeter ook niet, zo kunnen ook de bezoekers deze op een rustige en veilige manier bewonderen. Zondag 12 juli na 17.00 uur kan men je vrachtauto in actie zien, wanneer je het terrein samen met de andere chauffeurs het terrein verlaat.
- We houden het graag gezellig voor iedereen, daarom geen agressie of racisme, ongewenste intimiteiten, hinderlijk gedrag en overlast voor andere bezoekers.
- Omdat er al genoeg op het terrein staat, ligt en loopt is het verboden de volgende goederen mee te nemen het terrein op: drink- en etenswaren, glaswerk, plastic flessen, blik, vuurwerk, wapens, gevaarlijke voorwerpen, verdovende middelen, drugs, dieren (honden alleen wanneer ze kort aangelijnd zijn), skateboarden, skelters, rolschaatsen, brommers en fietsen. Wat je zeker wel in je bagage moet doen is gezelligheid en een goed humeur!!
Drugs zijn niet toegestaan, ook personen aantoonbaar onder invloed hiervan kunnen worden geweigerd.
Geen open vuur, zoals vuurkorven. Wanneer je het koud hebt, kruip je maar dichter tegen elkaar aan.
Het betreden van het terrein is op eigen risico. Wanneer je geen zin hebt om gezelligheid, muziek en mensen tegen te komen, betreedt het terrein dan niet.
- Voer je eigen afval af of laat het achter in de daarvoor bestemde afvalbakken op het terrein.

Met deze regels, maar nog meer met jullie als chauffeurs, bezoekers, de muziek, gezelligheid en het entertainment zal Truckfestijn Balkbrug 2015 een geslaagd festijn worden. Wij als organisatie wensen jullie in ieder geval een geweldig festijn toe!

 

ENTREEPRIJZEN 2015

Tijdens het weekend wordt er entreegeld gevraagd. Parkeren is gratis.
Zaterdag 11 juli overdag € 5,-
Zaterdag 11 juli avond € 10,-
Zondag 12 juli overdag € 5,-
Weekendkaart (excl. BBQ) € 13,-
Dit geldt voor volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar. Kinderen tot 16 jaar zijn gratis.

 

DIT JAAR 'STERKSTE TEAM'-WEDSTRIJD - GEEF JE NU OP!!Na 3 jaar een 'Sterkste Chauffeur'-wedstrijd hebben we dit jaar gekozen voor een vernieuwde opzet van deze wedstrijd. Martijn van de Peppel heeft 3 jaar op rij bewezen dat hij de sterkste chauffeur van Truckfestijn Balkbrug is, een geweldige prestatie!! En blijkbaar één die niet te overtreffen is. Dit jaar kun je als team gaan bewijzen wie het sterkste is door middel van een touwtrek-wedstrijd. Denk jij dat jij met je team (maximaal 5 personen per team) het sterkste bent?! Bewijs het op zaterdag 11 juli tijdens de 'Sterkste Team'-wedstrijd!! Wees er snel bij en geef je op via balkbrugstruckfestijn@hotmail.nl!

Er zijn al 8 teams die zich ingeschreven hebben. Denk jij nog steeds dat jij deze teams met jouw team kunt verslaan?Schrijf je dan nu nog in! Voor de twijfelaars, de overtuigden > voor iedereen is de inschrijving verlengd tot donderdag 9 juli. Meld je aan en doe mee!

 

HELP MEE AAN DIT MOOIE FESTIJN!Meld je aan onder het kopje 'VRIJWILLIGERS' op deze website of stuur een e-mail naar balkbrugstruckfestijn@hotmail.nl. Graag aanmelden voor zaterdag 20 juni zodat wij je in kunnen plannen in ons programma en op tijd op de hoogte kunnen brengen hoe jij mee kunt werken aan dit gezellige festijn!

 

KAARTVERKOOP CHAUFFEURS GESLOTEN - 175 PLEKKEN GEVULD!

Tijdens Truckfestijn Balkbrug 2015 zal het terrein weer flink gevuld zijn, want er komen maar liefst 175 chauffeurs met hun vrachtauto naar het feestterrein! De kaartverkoop voor chauffeurs is gesloten, maar als bezoeker ben je natuurlijk van harte welkom om al deze vrachtauto's te komen bewonderen!

 

INSCHRIJFAVOND DRUK BEZOCHT - NOG ENKELE PLEKKEN VRIJ

De inschrijfavond op zaterdag 7 maart bij Hotel-Eetcafé d' Olde Heerd was een groot succes. Vanuit verschillende richtingen kwamen de chauffeurs, enthousiast om zich in te schrijven voor de 4e editie van Truckfestijn Balkbrug. Sommige waren ook de eerdere edities geweest, anderen schreven zich voor het eerst in. Maar allemaal hadden ze er zin in! Om 19.00 uur begon de inschrijving en aan het einde van de avond kunnen we wel zeggen dat het terrein van Truckfestijn Balkbrug 2015 al weer mooi gevuld is. Er zijn nog maar een aantal plekken vrij. Dus mocht je als chauffeur ook nog zin hebben om te komen met je vrachtauto, wees er dan snel bij! Meld je aan via balkbrugstruckfestijn@hotmail.nl (vermeld hierbij je naam, adres en het aantal personen) of via het aanmeldformulier op deze site en zorg dat je er ook bij bent op 10, 11 & 12 juli, zodat je hét Truckfestijn van Balkbrug niet mist!

 

DE OPBOUW IS BEGONNEN!

Vandaag, maandag 7 juli, is de organisatie begonnen met de opbouw van hét Truckfestijn van Balkbrug. En na deze dag kunnen we zeggen dat er al heel veel gedaan is! Het terrein begint langzamerhand vorm te krijgen, nog een paar dagen en dan kan er volop gefeest gaan worden!! Het wordt echt MEGA....!


 

NOG ENKELE PLEKKEN VRIJ!

De inschrijfavond op zaterdag 8 maart 2014 in Paddy's Pub Balkbrug was een groot succes. Terwijl deze om 19.00 uur zou beginnen, stonden de eerste chauffeurs om 18.00 uur al voor de deur. Vanuit verschillende richtingen kwamen de chauffeurs, enthousiast om zich in te schrijven voor de 3e editie van Truckfestijn Balkbrug. Sommige waren ook de eerdere edities geweest, anderen schreven zich voor het eerst in. Maar allemaal hadden ze er zin in! Om 18.45 uur zijn we begonnen met de inschrijfavond, om de chauffeurs niet langer te laten wachten. Wat volgde was een lange file van chauffeurs, dit keer een gezellige file, en vele inschrijvingen. Het terrein van Truckfestijn Balkbrug 2014 is daardoor al mooi gevuld. Er zijn nog maar een aantal plekken vrij. Dus mocht je als chauffeur ook nog zin hebben om te komen met je vrachtauto, wees er dan snel bij! Meld je aan via balkbrugstruckfestijn@hotmail.nl (vermeld hierbij je naam, adres en het aantal personen) of via het aanmeldformulier op deze site en zorg dat je er ook bij bent op 11, 12 & 13 juli, zodat je hét Truckfestijn van Balkbrug niet mist!

     

 

WEEKENDKAART TRUCKFESTIJN BALKBRUG

Per vrachtauto krijg je toegang voor 2 personen. Wil je meer mensen uitnodigen om mee te gaan naar Truckfestijn Balkbrug? Dat kan!

Hiervoor werken we met de Weekendkaart Truckfestijn Balkbrug. De Weekendkaart Truckfestijn Balkbrug kost € 20,- per persoon. Deze kaart geeft 1 persoon 3 dagen (11, 12 & 13 juli 2014) toegang tot het terrein van Truckfestijn Balkbrug, men kan meegenieten van de BBQ op zaterdag 12 juli en ook kan men met deze kaart de feesttent in op zaterdagavond 12 juli. 

Let op: voor het ontbijt dient men zelf te zorgen. De catering zal uiteraard wel zorgen dat u voor een goed ontbijt ook bij hun terecht kunt!

Bestel deze Weekendkaart Truckfestijn Balkbrug via balkbrugstruckfestijn@hotmail.nl onder vermelding van je naam, aanmeldnummer en het aantal kaarten wat je wilt bestellen. Bestellen kan t/m 1 juli 2014, dus wees er op tijd bij!

 

HENK WIJNGAARD - 13 JULI FEESTTENT TRUCKFESTIJN BALKBRUG

Hieronder heb je kunnen lezen welke artiesten ondertussen bevestigd zijn voor Truckfestijn Balkbrug 2014. Hiertussen ziet u ook Henk Wijngaard staan. Wie Henk Wijngaard is hoeven wij natuurlijk niet uit te leggen, deze zanger met truckersongs als 'Met de vlam in de pijp', 'Kilometervreters' en 'Ik heb 'n truck als m'n woning' is legendarisch en uiteraard bekend bij iedere chauffeur. Hij kon dan ook niet ontbreken bij hét Truckfestijn van Balkbrug! Op zondagmiddag 13 juli 2014 zal hij optreden in de feesttent en dan ook vast zijn alom bekende hits laten horen.

 

DIVERSE OPTREDENS TIJDENS TRUCKFESTIJN BALKBRUG 2014

Tijdens Truckfestijn Balkbrug zullen verschillende artiesten gaan optreden. De volgende namen zijn inmiddels bevestigd; Face to Face, Kisjeskearls, Henk Wijngaard en Jhonny and the Rockers. Kijk onder 'Programma' om te zien wie wanneer zal optreden.

  

 

BARBECUE TRUCKFESTIJN BALKBRUG

Wil je mensen uitnodigen om ook mee te eten tijdens de barbecue van Truckfestijn Balkbrug? Dat kan!

Hiervoor werken we met de Barbecuekaart Truckfestijn Balkbrug. De Barbecuekaart Truckfestijn Balkbrug kost € 10,- per persoon. Met deze kaart kan 1 persoon meegenieten van de BBQ van zaterdag 12 juli.

Bestel deze Barbecuekaart Truckfestijn Balkbrug via balkbrugstruckfestijn@hotmail.nl onder vermelding van je naam, nummer van aanmelding en het aantal personen waarvoor u de barbecuekaart wilt bestellen. Let op: het bestellen van de Barbecuekaart Truckfestijn Balkbrug kan t/m 1 juli 2014!

 

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Wij zoeken nog enthousiaste vrijwilligers voor Truckfestijn Balkbrug 2014. Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken en ons te helpen? Meld je dan nu aan! Meer info vind je onder 'Vrijwilligers'.

 

INSCHRIJFAVOND 8 MAART 2014

Op 8 maart 2014 zal de inschrijfavond voor de chauffeurs plaatsvinden. Dit jaar is de inschrijfavond bij Eetcafé Paddy's Pub, Coevorderweg 2 te Balkbrug. De inschrijvingen beginnen vanaf 19.00 uur. Schrijf deze datum in de agenda en zorg dat je er bij bent!Publicatiedatum: 14-10-2013

 

DIT WAREN DE SPONSOREN VAN TRUCKFESTIJN BALKBRUG 2013!

Mede dankzij hun kunnen wij Truckfestijn Balkbrug organiseren.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/76718268/Promo-2013-128.mp3
Wilt u ook de komende editie sponsoren? Vul dan het contactformulier in onder 'Sponsoren' of mail naar balkbrugstruckfestijn@hotmail.nl.

 

DIT WAS HET MUZIEKPROGRAMMA VAN TRUCKFESTIJN BALKBRUG 2013

Zaterdagmiddag: STEADY AS SHE GOES
Zaterdagavond: MAELOX
Zondagmiddag: JHONNY AND THE ROCKERS
Uiteraard zullen wij voor Truckfestijn Balkbrug 2014 ook weer een 
gevarieerd muziekprogramma samenstellen!

 

WINNAAR PRIJSVRAAG TRUCKFESTIJN BALKBRUG 2013

Tijdens Truckfestijn Balkbrug 2013 kon men meedoen met de prijsvraag; 
hoeveel weegt deze truck in totaal?

Vele mensen namen een gok, sommigen dachten het zeker te weten en nog weer anderen lieten er zelfs hele berekeningen op los. Hoe de winnaar tot zijn antwoord is gekomen weten we niet, maar André de Olde zat er het dichtste bij. Hij heeft dan ook de dinerbon voor 2 personen bij Petit Grill 'De Gruppe' gewonnen!

Publicatiedatum: 30-07-2013

 

'STERKSTE CHAUFFEUR' WEDSTRIJD TRUCKFESTIJN BALKBRUG 2013

Dit jaar streden er weer verschillende chauffeurs om de titel 'Sterkste Chauffeur' tijdens Truckfestijn Balkbrug. Tijdens verschillende onderdelen verdeeld over beide dagen konden de chauffeurs laten zien hoe sterk ze zijn en hoe goed hun uithoudingsvermogen is.

Er werd door iedere chaufeur heel goed zijn best gedaan, maar na alle punten bij elkaar opgeteld te hebben, kwam de organisatie tot de volgende winnaars van de wedstrijd:
1e prijs: Martijn van de Peppel (ook winnaar van de 1e editie)
2e prijs: John van Gijssel
3e prijs: Richard Veldman

Heren, nogmaals van harte gefeliciteerd, goed gedaan!

Publicatiedatum: 30-07-2013

 

'MOOISTE TRUCK'-VERKIEZING TRUCKFESTIJN BALKBRUG 2013

Tijdens de 2e editie van Truckfestijn Balkbrug kon het publiek wederom hun stem uitbrengen in de 'Mooiste Truck'-verkiezing. Men kon kiezen uit de aanwezige vrachtauto's, voorzien van een nummer, en stemmen op welke hun de mooiste vrachtauto vonden van het festijn.

Dit jaar hebben de volgende vrachtauto's gewonnen: 
1e prijs: Prima Equipment - Peterbild
2e prijs: Freddy Gerdez - Scania R440
3e prijs: Van Triest - Scania V8


Op de foto hieronder staan de chauffeurs/eigenaren van de vrachtauto's. 
Links 2e prijs winnaar Freddy Gerdez, midden 3e prijs winnaar Van Triest, 
rechts 1e prijs winnaar Prima Equipment.
André Aufderhaar heeft de prijs voor Prima Equipment in ontvangst genomen.

Stem volgend jaar ook weer mee met de 'Mooiste Truck'-verkiezing!

Publicatiedatum: 30-07-2013

Locatie: Balkbrug
Adres: Hoogeveenseweg 38
Plaats: Balkbrug

Info: balkbrugstruckfestijn@hotmail.nl